donderdag 31 mei 2012

100% Mila Niki Smit 


Mila is een meisje, en ze wil heel graag modeontwerpster worden, en werken bij Louis Vuitton. Ze gaat met haar vader naar Parijs, zodat ze inspiratie kan opdoen uit Parijs; "de mode stad". 
Maar ze mist haar vriendinnen toch wel een beetje, en haar vriendje Bas. Ze moet dus ook naar een andere school, en niet echt iemand vind haar kleding leuk. En dan maakt Bas (haar vriendje) het ook nog eens uit. 


Maar dan komt ze een jongen genaamd Nino tegen in het hotel waar ze "woont". Ze willen allebei heel graag hun dromen laten uitkomen; Mila: Mode ontwerpster bij Louis Vuitton, en Nino: muzikant. 


Maar dan komt Mila erachter dat Nino allang een muzikant is, hij is zanger in een beroemde band. Als haar klasgenoten erachter komen dat ze iets heeft met Nino, willen ze ineens allemaal vrienden zijn met Mila. Mila komt erachter dat Nino een liedje heeft geschreven voor Mila. Mila wil heel graag weer een keer afspreken  met Nino, maar hij is niet te bereiken. 


Mila gaat maar aan haar eigen droom werken, ze stuurt haar boek met haar mooie ontwerpen op naar Louis Vuitton. Ze gaat na een paar weken er zelf naar toe, het lukt haar de baas van Louis Vuitton te spreken genaamd Marc. 


Ze heeft het helemaal gemaakt want ze heeft een baan bij Louis Vuitton, ze mag bij heel veel leuke dingen helpen. En Nino doet het lied voor Mila met zijn band, en ze hebben verkering. 


Mila vind het weer helemaal leuk in Parijs.


Het is een heel leuk meiden boek, en vooral voor meisjes die van mode houden!
Heel leuk om te lezen! 




Cijfer: 8,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten